0

Om oss

Om Eskilstuna Sten & Marmor

Eskilstuna Sten och Marmor AB erbjuder hög servicenivå och kvalité där beställaren alltid står i fokus.

Yousef Bairouti som är ägare av företaget har mångårig erfarenhet av stenhuggeri. Han har sedan lång tid tillbaka ett familjeföretag i Syrien men bestämde sig år 2021 för att öppna ett eget företag här i Eskilstuna. För honom är det viktigt att ett arbete utförs med kvalité, noggrannhet och att du som kund blir nöjd.

De material som vi arbetar med är granit, marmor, kalksten och komposit av de bästa sorterna. Här hanteras stenen effektivt, från block till färdiga bänkskivor, gravstenar, fönsterbänkar och allting genom sten, med de senaste hjälpmedlen och maskinerna på marknaden.

I detta företag brinner vi att förvandla kunders drömmar till verklighet och skapar skräddarsydda lösningar. Vi älskar utmaningar, inget är för stort eller för litet.

Varmt välkomna att höra av er!

+0

Nöjd kund

+0

Perfekta möten.

+0

Färdiga projekt.

+0

Katalog Produkter.

Eskilstuna Sten och Marmor AB: Din Specialist på Sten och Marmor

sten och marmor

Eskilstuna Sten och Marmor AB erbjuder en hög servicenivå och kvalité där beställaren alltid står i fokus. Yousef Bairouti, ägare av företaget, har mångårig erfarenhet av stenhuggeri och har sedan länge drivit ett familjeföretag i Syrien. År 2021 bestämde han sig för att öppna sitt eget företag här i Eskilstuna. För Yousef är det viktigt att arbetet utförs med kvalité och noggrannhet, och att du som kund blir nöjd.

En Erfaren Stenhuggare med Rötter i Syrien

Yousef Bairouti har en gedigen bakgrund inom stenhuggeri, vilket återspeglas i varje projekt han tar sig an. Med många års erfarenhet från familjeföretaget i Syrien, har han en djup förståelse för hantverket och en passion för att skapa vackra och hållbara stenprodukter. När han öppnade Eskilstuna Sten och Marmor AB, var målet att erbjuda svenska kunder samma höga standard och personliga service som hans familjeföretag är känt för.

Material av Högsta Kvalité

På Eskilstuna Sten och Marmor AB arbetar vi med de bästa materialen som finns tillgängliga. Vi erbjuder granit, marmor, kalksten och komposit av högsta kvalité. Genom att använda de senaste hjälpmedlen och maskinerna på marknaden, kan vi hantera stenen effektivt från block till färdiga produkter. Vårt sortiment inkluderar bänkskivor, gravstenar, fönsterbänkar och mycket mer. Varje bit sten hanteras med stor omsorg för att säkerställa att slutprodukten lever upp till våra höga standarder.

Skräddarsydda Lösningar för Alla Behov

Vi på Eskilstuna Sten och Marmor AB är passionerade om att förvandla kunders drömmar till verklighet. Vi skapar skräddarsydda lösningar som är anpassade efter varje kunds specifika behov och önskemål. Oavsett om det handlar om ett stort eller litet projekt, älskar vi utmaningar och strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Inget projekt är för stort eller för litet för oss.

Kundnöjdhet i Fokus

För Yousef och hela teamet på Eskilstuna Sten och Marmor AB är kundnöjdhet alltid högsta prioritet. Vi arbetar noggrant och metodiskt för att säkerställa att varje projekt avslutas till kundens fulla belåtenhet. Vi värdesätter feedback från våra kunder och använder den för att ständigt förbättra våra tjänster.

Välkommen att Kontakta Oss

Vi välkomnar alla som är intresserade av våra tjänster att kontakta oss. Oavsett om du behöver en ny bänkskiva till köket, en vacker gravsten, eller något annat stenarbete, är vi här för att hjälpa dig. Vi ser fram emot att höra från dig och att få möjligheten att hjälpa dig förverkliga dina stenprojekt.

Avslutande Tankar

Eskilstuna Sten och Marmor AB är din pålitliga partner när det gäller sten och marmor. Med vår erfarenhet, vårt engagemang för kvalité och vårt fokus på kundnöjdhet, kan du vara säker på att du får det bästa möjliga resultatet. Varmt välkomna att höra av er till oss för mer information eller för att diskutera ditt nästa projekt.

Genom att välja Eskilstuna Sten och Marmor AB, väljer du ett företag som värderar hantverk, kvalité och kundnöjdhet. Vi ser fram emot att arbeta med dig och att skapa något vackert och hållbart som du kan njuta av i många år framöver.